Har du någonsin köpt en tavla online?

Många branscher har förändrats radikalt på den senaste tiden. Inte minst inredningsbranschen, när jag tänker på det är det vanligaste svenskarna gör idag är att köpa tavlor online. Ikea har länge varit ledande inom allt som har med inredning att göra men flera märken har tagit allt fler marknadsandelar. ALlt mer verksamheter går ut och etablerar sig på nätet, ett problem har varit att alla branscher inte kunnat ta sig hela vägen på grund av att de inte varit redo. Mycket av att vara redo handlar om hur mogna ens kunder är. Tavlor som produkt i sig är en mycket gammal bransch och en består även av en kreativ del som gör det hela mycket svårrörligare då en tavla i sig är konst. När något blir konst och det finns en ådra av kreativitet i det arbetet som utförs så blir genast branschen och produkterna mycket mer trögrörliga när det gäller förändringar på marknaden. Tavlor är en uråldrig konstform och de flesta konstnärer ser inte förändringar på marknaden som något positivt trots att det kanske innebär att deras tavlor når lång fler kunder.

Med allt det här som grund för tavlor och dess vara eller inte vara online så går det lätt att förstå varför det tagit sådan tid till dess att de faktiskt säljs på nätet. Numera ses all marknad som bra och det gäller ven för tavlor. Att köpa tavlor online har länge varit något lite småförbjudet men även detta har släppt på det senaste.

En tavla online är lättare att hitta på grund av det faktum att du kan gå igenom stora tavelkataloger om är strukturerade på ett sådant sätt att du ska kunna hitta det du säker direkt. Oftast sker sortering utifrån den konstklass som tavlan finns inom. Det är inte heller sällan att det finns filtreringar för hur gammal konsten är samt vilket pris som tas ut av butiken.