iPhone SE skal och fodral

2016 lanserades iPhone SE, tre respektive ett år efter föregångarna och inspirationskällorna iPhone 5/6s. Det kan tyckas konstigt att lansera en telefon som är mindre än den förra, men det finns ett enkelt skäl: med iPhone SE får du i stort sett samma telefon som 6s-modellen, men med samma klassiska utseende som 5-modellen. För dig som föredrar en mindre telefon är iPhone SE med sin 4” skärm perfekt för dig. Precis som 6s-modellen får du det kraftfulla A9-chippet, som ger en dubbelt så snabb processor och tre gånger så snabb grafik än iPhone 5. Du får samma 12 MP-kamera som de senaste modellerna och kan därför ta riktigt bra och skarpa bilder. Med Touch-ID kommer du lätt åt telefonen utan flera knapptryck. Fördelen med att iPhone SE och iPhone 5 har samma design är att skalen passar för båda modellerna. Därför hittar du skal, fodral och andra skydd och hjälpmedel under samma kategori.

iPhone SE Skal

Du kommer hitta en stor variation på våra skal till iPhone SE. Skalen har inte bara olika färger och mönster, de kommer i helt olika former. Med ett E.P.S. Safe system kombinationsskal får du ett kraftfullt skydd, och på toppen av skalet finns en bältesklämma för att du ska kunna sätta fast telefonen i exempelvis skärp och byxor. Perfekt för dig som behöver ett rejält skydd för jobbtelefonen och samtidigt vill ha den lättillgänglig. Vill du ha ett riktigt unikt utseende som samtidigt ger ett extra stöttåligt skydd för din telefon är iFoots silikonskal perfekt. Våra hybridskal ger ett coolt utseende som följer telefonens design och en stark sköld till din iPhone SE som gör att den tål nästan allt.

Kolla in vårt utbud av bumperskal som ger ett snyggt (och lite mer diskret) skydd med sin förstärkta och upphöja ram, så får slipper du repor och sprickor på telefonen. Det finns skal i både aliminium och silikon och i olika färger, och många av dem är i en flexibel design. Flera av skalen skyddar inte bara baksidan av telefonen och ramen runt, utan skyddar även framsidan.

Vill du ha ett skal som sticker ut har vi skal med härliga motiv med allt från vackra blommor, snygga mönster och både moderna och klassiska bilder. Du kommer dessutom se att vi har ett stort utbud av skal med jultema, perfekt att ge i julklapp till någon du tycker om. Det finns också skal i starka färger och härligt glitter, eller ett retro skal i form av ett kassettband. För dig som söker ett mer stilrent utseende till din telefon finns det skal i snygga, måtfulla färger och mönster. Men varför vara diskret med din telefon när du kan få ett skal i form av pandor, bilar, flip flops eller en revolver? Vill du ha ett skal med fler funktioner än bara ett skydd finns det skal med kortfack och till och med ölöppnare. Bästa skalet att ha med på festen! Med ett skal med ett kickstand kan du dessutom ställa upp telefonen och använda när du vill kolla på din favoritserie eller ha FaceTime-samtal med mamma.

iPhone SE Fodral

Vill du skydda din iPhone SE ordentligt passar ett fodral utmärkt. Med ett fodral får du ett heltäckande skydd som minskar risken för repor och sprickor som lätt uppkommer i vardagen. Hos oss hittar du dessutom fodral i flera olika snygga modeller som ger dig möjlighet att göra din iPhone SE personlig. Våra fodral är anpassade efter iPhone SE och kommer inte hindra din användning av telefonen. Vi har fodral i äkta läder som inte bara ger ett lyxigt utseende, du får ett fodral i bra kvalité som håller länge. Med ett äkta läderfodral kan du förlänga din telefons livstid och vara säker på att den håller sig lika fin som när du köpte den. Vill du fortfarande ha en stilig läderlook på ditt fodral men skona djuren har vi stiliga och unika fodral i konstläder. I vårt sortiment hittar du både fodral med vertikal och horisontell öppning; antingen flippar du nedåt eller åt sidan, du kan välja helt själv efter vad du själv föredrar. Det kommer även fodral med en s.k. ”pull tab” så du smidigt kan dra upp telefonen ur fodralet. Letar du efter ett fodral med exklusivt utseende finns exempelvis fodral som ser ut som en clutch i minimodell, även dessa i äkta läder. Perfekt när du inte vill kånka på en stor väska, och fodralet får givetvis plats i en vanlig clutchväska så du kan hålla stilen. Är du ute efter en diskret look som inte tar över själva telefonen för mycket kan du kolla in våra slimmade fodral, som följer telefonens konturer och inte tar upp extra plats.

För dig som vill ha allt i ett finns våra smarta plånboksfodral. Med dem får du inte bara ett bra skydd och ett snyggt utseende, de kommer med fack för kort och pengar, så du kan ha allt det viktiga på samma ställe. Du behöver därmed inte oroa dig för att du har glömt plånboken hemma! För det är ju sällan vi glömmer telefonen när vi går hemifrån. Du får lätt tillgång till kreditkort och busskort, och med den smarta tryckknappen håller sig allt på plats. Väljer du ett plånboksfodral från MultiWallet får du extra många kortfack och ett särskilt fack för sedlar. Med ett plånboksfodral från Circus eller DG.MING kommer du även få ett vikbart stöd så du kan ställa upp din telefon. Perfekt för att titta på videoklipp och filmer eller ha FaceTime-samtal, och du kan använda telefonen handsfree.

Smarta funktioner är inte allt vi vill ha i vårt fodral, det ska ju se bra ut också. Förutom fodralen med snygg läderlook finns det fodral med vackra motiv och mönster, och de kommer dessutom i olika färger. Allt från vackra träd och fina foton, du kommer hitta ett fodral som passar dig och din stil. Ett riktigt snyggt fodral är det från TakeFans i deras Folio-modell med coolt mönster och i en härlig färg.

Beställ ditt fodral eller skal från oss på Lux-case.se, vi har ett brett sortiment, bra priser och alltid fri frakt. Dessutom har vi snabba leveranser, så du kan använda ditt nya skal eller fodral till din iPhone SE inom en snar framtid.