iPhone SE hög prestanda i praktiskt format

En smidig och hanterlig mobiltelefon, det är iPhone SE. Väldigt mycket prestanda i rimligt format. Nu är det dags att hitta ett snyggt eller kanske roligt skal och ett praktiskt fodral att skydda den med. Vi på Lux-case har ett stort utbud av skal och fodral till iPhone SE. Du kan även kolla vårt övriga utbud om du letar efter en present till exempel. Det är möjligt att variera utseendet på din telefon genom att byta skal och kan vara kul att ha ett extra snyggt skal till fest. Våra skal och fodral finns med en mängd funktioner som du önskar. Extra stöttåliga, med eller utan kortfack, med fack för sedlar och foto eller i 3D-format i olika roliga motiv. Här nämns bara några av de många modeller som finns hos oss på Lux-case.se. Titta runt och hitta dina egna favoriter!

Skal iPhone SE

Roliga skal i 3D tillverkas ofta i silikonmaterial och plast. Eftersom de är förhöjda genom sin form skyddar de bra emot stötar. Vad sägs om iPhoot? Ett skal i form av en fot som gör den inte bara rolig utan greppvänlig också. Andra motiv i 3D är en söt Panda eller Flip Flop. Ja, just det, en sko! Payphone är ju rolig för dig som kanske minns att man förr kunde ringa från en telefonkiosk. Retro-blinkning där. Greppvänlig i sin form är även Koala, men med en Koala som motiv i stället. Kommer du ihåg kassettbandet? Det finns som skalmotiv i olika färger: Retro Cassette Tape. Populära motiv på skal är ju annars alltid blommor och djur samt olika dekorativa målningar och mönster.

Vill du ha ett kortfack för det viktigaste kreditkortet så har vi Blue Jean, faktiskt klädd i jeanstyg, med plats för ett kort på baksidan. Praktiskt att ha sitt kreditkort alltid till hands. Ett annat skal med ovanligt material är Natural iPhone 5/5S äkta träskal. Det är tillverkat i bambu och som du kanske redan vet har iPhone SE samma storlek som iPhone 5/5S. Till 100% naturmaterial alltså. Kortfack på baksidan har även Trinidad, den här gången i konstläder och plast med en snygg design i ett par färger. När man vet att man lätt tappar eller slår i mobiltelefonen kan man från början välja ett mer stöttåligt skal som ser ut och är robust. Ett Unikt hybridskal i flera olika färger finns också till iPhone SE liksom till flera andra av Apples modeller. Det är i blandat material, silikon och plast och har ett kortfack på baksidan. På denna modell finns även ett kickstand så att du kan ställa telefonen på bordet när du vill titta på film, serier och klipp på telefonen. Förstärkt skal alltså som skyddar väl runt kanter och hörn. Dessutom i en tuff lite industriell design.

I en look av borstad metall och svarta kanter finns Brushed Alu i flera olika färger. Det ger din iPhone SE ett slimmat och elegant utseende samtidigt som det skyddar kanter och hörn på ett bra sätt. Borstad metall är ett populärt utseende och finns även i andra modeller, som Jive och Alu CD-Lines som påminner om mönstret på en CD-skiva. Svarta kanter och utmärkt passform även för din iPhone SE. Ett annat kvalitetsskal är Raptorskalet. Med tryck av raptormönster och med metallfärgade kanter. Självklart är alla skal tillverkade för att ge full åtkomst till knappar och funktioner på din iPhone SE. Även om du har valt en mobiltelefon i färg som du tycker om och kanske köpt ett skärmskydd därtill, kan det vara bra att skydda mobilen mot skador om du råkar tappa den eller stöta till kanterna mot något. Repor på baksidan är inte heller så roligt när man har en helt ny telefon.

Mobilfodral till iPhone SE

Ibland vill man ha sin iPhone SE riktigt praktisk och med plats för mer än det viktigaste kortet. Visst har även du haft bråttom iväg och sprungit runt hemma för att plocka på dig mobiltelefon, plånbok och annat. Nu är det bara att ta mobiltelefonen och få allting med dig. Du behöver kanske inte ens en väska. I konstläder finns MultiWallet med en mängd kortfack och plats för sedlar. Kameralinsen skyddas också eftersom fodralet är lite upphöjt över linsen. DG MING har ett fodral i split läder, med alla funktioner. Plats för kreditkort och sedlar, vikbar för att titta handsfree och magnetlås. Skyddar runt hela mobiltelefonen och dessutom riktigt snyggt fodral. Telefonen kan också lätt separeras från fodralet när du vill det. Vill du ha motiv och mönster på ditt fodral för att variera så kan du lätt byta fodralen då  mobiltelefonen lätt kan separeras från de flesta plånboksfodralen. Det är kanske så att du vill ha ett vardagsfodral och ett fodral till fest, kanske till och med ha olika kort beredda i fodralen. Ja det är upp till var och en att hitta de funktioner som passar en själv bäst.

Om du bara helt enkelt vill skydda mobiltelefonen helt runtom kan du i äkta läder få Executive, ett genuint läderfodral med vertikal flip över skärmen. I äkta skinn finns även Comanche med ett mer rustikt utseende och självklart skyddar detta väldigt bra i fall att man tappar telefonen. I slimmat konstläder finns DUX vikbara fodral som är riktigt eleganta. Du kan praktiskt ställa mobilen när du vill vara handsfree.

Skal med extra funktioner

Om man arbetar eller vistas på en plats där mobitelefonen används i smutsiga miljöer, där det är dammigt och smutsigt och du kanske lägger ifrån dig mobiltelefonen på skrovliga ytor. Då finns ett extra stötupptagande skal med bältesklämma: E.P.S Safe-System. Detta skal är ultimat i att skydda mobiltelefonen mot stötar och repor samt fallskador. Det ingår även ett skärmskydd till denna modell. Läs mer om det på vår hemsida Lux-case.se. Där finns även ett vattensäkert skal som skyddar runt hela telefonen i fall att du är i närheten av vatten och olyckan är framme: Waterworld Waterproof. Det finns inga hinder för vilka miljöer man kan använda mobiltelefonen i om man har tänkt till lite innan alltså.