Nätdejting ett måste för föräldrar

Att hinna med nätdejting

Som mamma till fyra barn varannan vecka är det mycket som skall hinnas med. Jag har sedan ungefär två år gått isär från mina barns pappa. Det var ett förhållande som var inte fungerade, vi växte ifrån varandra. Nu har jag bestämt mig för att berätta om min resa med nätdejting. Det är väldigt roligt att dejta nu när jag är mitt i svängen du får träffa så många olika människor allt från roliga till tråkiga och de allra roligaste är de snåla. De som verkligen spelar ut kortet ensamstående på dejten.

Misslyckade dejter – Vad som hände

Tänkte beskriva lite några av de dejter som var totalt misslyckade just för att killar ska kunna undvika att misslyckas på samma sätt.

Innan vi börjar så måste jag säga att killarna inte gjorde något av det som gjorde att jag valde bort dem med mening. De trodde att de gjorde något bra och att de skulle vinna min gunst och att dejten var lyckosam tills dess att jag svarade att det räckte med den dejten.

Första personen var en helt vanlig pappa, vi träffades på en restaurang och när vi hade pratat var han mån om mig och hela tiden försäkrade han sig om att jag inte skulle vara orolig eller något annat.

Jag var lite tidigare för jag tycker om att sitta i den stimmiga miljön, det är avkopplande jämfört med barnskrik och bröder och systrar som slåss och en massa tjat. Jag hade väl inga egentliga förväntningar då jag visste hur han såg ut.

mamma med barn

In kommer en kille som väldigt tydligt har lätt upp sig inför kvällen, vilket i sig är något jag gillar men när det blir något mittemellan arbetskläder och lite finare då faller det platt.

In med dessa kläder likt något som gått och köpt kläder på Dressman och lagt dem i en NK påse. Det syns ändå, bara detta gjorde att jag blev lite på min vakt.

Dejten började trevligt men mina farhågor besannades lite snabbare än jag tänkt. Han frågade hövligt och vänligt hur jag mådde, hur barnen mådde och så vidare. Vi pratade lite om vad som hände i världen, men därefter blev dejten ett enda ordbajsande om hur han hade gjort det ena och det andra. Mycket av det som gjordes var alltid väldigt extravagant och tillsammans med andra vänner som var väldigt rika. Frågan jag ställde till mig själv blev..Varför har han då inte råd att köpa en vettig skjorta när han ska gå på dejt?

Det blev ett nej för den ensamstående pappan, tyvärr och en ny dejt att skriva om här.